Tamil Meaning of frank sinatra
ஃபிராங்க் சினாட்ரா
Other Tamil words related to ஃபிராங்க் சினாட்ரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frank sinatra
- frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா
- frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ்
- frank morrison spillane => பிராங்க் மோரிசன் ஸ்பில்லேன்
- frank lloyd wright => பிராங் லாயிட் ரைட்
- frank harris => பிராங்க் ஹாரிஸ்
- frank cooper => பிராங் கூப்பர்
- frank capra => பிராங்க் கேப்ரா
- frank breech delivery => கால்களின் மூலம் பி்ரீச் பிரசவம்
- frank breech => ஃபிராங் ப்ரீச்
- frank baum => பிராங்க் பாம்
- frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
- frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
- franked => பிராங்
- frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
- frankenstein's monster => ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
- frank-fee => பிராங்க்-கட்டணம்
Definitions and Meaning of frank sinatra in English
frank sinatra (n)
United States singer and film actor (1915-1998)
FAQs About the word frank sinatra
ஃபிராங்க் சினாட்ரா
United States singer and film actor (1915-1998)
No synonyms found.
No antonyms found.
frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா, frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ், frank morrison spillane => பிராங்க் மோரிசன் ஸ்பில்லேன், frank lloyd wright => பிராங் லாயிட் ரைட், frank harris => பிராங்க் ஹாரிஸ்,