Tamil Meaning of frank-fee
பிராங்க்-கட்டணம்
Other Tamil words related to பிராங்க்-கட்டணம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frank-fee
- frankenstein's monster => ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
- frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
- franked => பிராங்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
- frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்
- frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
- frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா
- frankfort => பிராங்பர்ட்
- frankfort black => பிராங்பேர்ட் கறுப்பு
- frankfurt => பிராங்பர்ட்
- frankfurt on the main => பிராங்பேர்ட் ஆன் தி மேன்
- frankfurter => ஃப்ராங்க்பேர்ட்னர்
- frankfurter bun => ஃப்ராங்க்ஃபர்ட்டர் பன்
- frankincense => தூபம்
- frankincense pine => ஃபிராங்கிசென்ஸ் பைன்
- franking => பிராங்கிங்
- franking machine => ப்ராங்கிங் எந்திரம்
Definitions and Meaning of frank-fee in English
frank-fee (n.)
A species of tenure in fee simple, being the opposite of ancient demesne, or copyhold.
FAQs About the word frank-fee
பிராங்க்-கட்டணம்
A species of tenure in fee simple, being the opposite of ancient demesne, or copyhold.
No synonyms found.
No antonyms found.
frankenstein's monster => ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன், frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன், franked => பிராங், frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ், frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்,