Tamil Meaning of frank winfield woolworth
பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
Other Tamil words related to பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frank winfield woolworth
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
- frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா
- frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா
- frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ்
- frank morrison spillane => பிராங்க் மோரிசன் ஸ்பில்லேன்
- frank lloyd wright => பிராங் லாயிட் ரைட்
- frank harris => பிராங்க் ஹாரிஸ்
- frank cooper => பிராங் கூப்பர்
- frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
- franked => பிராங்
- frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
- frankenstein's monster => ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
- frank-fee => பிராங்க்-கட்டணம்
- frankfort => பிராங்பர்ட்
- frankfort black => பிராங்பேர்ட் கறுப்பு
- frankfurt => பிராங்பர்ட்
- frankfurt on the main => பிராங்பேர்ட் ஆன் தி மேன்
Definitions and Meaning of frank winfield woolworth in English
frank winfield woolworth (n)
United States businessman who opened a shop in 1879 selling low-priced goods and built it into a national chain of stores (1852-1919)
FAQs About the word frank winfield woolworth
பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
United States businessman who opened a shop in 1879 selling low-priced goods and built it into a national chain of stores (1852-1919)
No synonyms found.
No antonyms found.
frank whittle => பிராங்க் விட்டல், frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன், frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா, frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா, frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா,