Tamil Meaning of frank lloyd wright
பிராங் லாயிட் ரைட்
Other Tamil words related to பிராங் லாயிட் ரைட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frank lloyd wright
- frank harris => பிராங்க் ஹாரிஸ்
- frank cooper => பிராங் கூப்பர்
- frank capra => பிராங்க் கேப்ரா
- frank breech delivery => கால்களின் மூலம் பி்ரீச் பிரசவம்
- frank breech => ஃபிராங் ப்ரீச்
- frank baum => பிராங்க் பாம்
- frank => தெளிவான
- franion => பிரானியன்
- frangulinic => பிராங்குலினிக்
- frangulin => பிராங்குலின்
- frank morrison spillane => பிராங்க் மோரிசன் ஸ்பில்லேன்
- frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ்
- frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா
- frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா
- frank stella => ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
- frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
Definitions and Meaning of frank lloyd wright in English
frank lloyd wright (n)
influential United States architect (1869-1959)
FAQs About the word frank lloyd wright
பிராங் லாயிட் ரைட்
influential United States architect (1869-1959)
No synonyms found.
No antonyms found.
frank harris => பிராங்க் ஹாரிஸ், frank cooper => பிராங் கூப்பர், frank capra => பிராங்க் கேப்ரா, frank breech delivery => கால்களின் மூலம் பி்ரீச் பிரசவம், frank breech => ஃபிராங் ப்ரீச்,