Tamil Meaning of frank stella
ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
Other Tamil words related to ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of frank stella
- frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா
- frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா
- frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ்
- frank morrison spillane => பிராங்க் மோரிசன் ஸ்பில்லேன்
- frank lloyd wright => பிராங் லாயிட் ரைட்
- frank harris => பிராங்க் ஹாரிஸ்
- frank cooper => பிராங் கூப்பர்
- frank capra => பிராங்க் கேப்ரா
- frank breech delivery => கால்களின் மூலம் பி்ரீச் பிரசவம்
- frank breech => ஃபிராங் ப்ரீச்
- frank stockton => பிராங்க் ஸ்டாக்க்டன்
- frank whittle => பிராங்க் விட்டல்
- frank winfield woolworth => பிராங்க் வின்பீல்ட் வூல்வொர்த்
- frankalmoigne => பிராங்கல்மோய்ன்
- frank-chase => ஃபிராங்க்-சேஸ்
- franked => பிராங்
- frankenstein => ஃப்ராங்கன்ஸ்டைன்
- frankenstein's monster => ஃபிராங்கன்ஸ்டீனின் அரக்கன்
- frank-fee => பிராங்க்-கட்டணம்
- frankfort => பிராங்பர்ட்
Definitions and Meaning of frank stella in English
frank stella (n)
United States minimalist painter (born in 1936)
FAQs About the word frank stella
ஃபிராங்க் ஸ்டெல்லா
United States minimalist painter (born in 1936)
No synonyms found.
No antonyms found.
frank sinatra => ஃபிராங்க் சினாட்ரா, frank philip stella => பிராங்க் பிலிப் ஸ்டெல்லா, frank norris => ஃபிராங்க் நோர்ரிஸ், frank morrison spillane => பிராங்க் மோரிசன் ஸ்பில்லேன், frank lloyd wright => பிராங் லாயிட் ரைட்,