Gujarati Meaning of francis crick
ફ્રાન્સિસ ક્રિક
Other Gujarati words related to ફ્રાન્સિસ ક્રિક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis crick
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
- francic => ફ્રાન્સ
- franchising => ફ્રેંચાઈઝી
- franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ
- franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
- franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો
- franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી
- franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે
- francesco petrarca => ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
- francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક
- francis edgar stanley => ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
- francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા
- francis galton => ફ્રાન્સિસ ગેલ્ટન
- francis henry compton crick => ફ્રેન્સિસ હેન્રી કોમ્પ્ટન ક્રિક
- francis hopkinson => ફ્રાન્સિસ હોપકિન્સન
- francis ii => ફ્રાન્સીસ II
- francis joseph => ফ્રાન્સિસ જોસેફ
Definitions and Meaning of francis crick in English
francis crick (n)
English biochemist who (with Watson in 1953) helped discover the helical structure of DNA (1916-2004)
FAQs About the word francis crick
ફ્રાન્સિસ ક્રિક
English biochemist who (with Watson in 1953) helped discover the helical structure of DNA (1916-2004)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ, francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા, francic => ફ્રાન્સ, franchising => ફ્રેંચાઈઝી, franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ,