Gujarati Meaning of franchising
ફ્રેંચાઈઝી
Other Gujarati words related to ફ્રેંચાઈઝી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franchising
- franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ
- franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
- franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો
- franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી
- franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે
- francesco petrarca => ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
- francesco della rovere => ફ્રાન્સેસ્કો ડેલા રોવેર
- frances wright => ફ્રાન્સેસ રાઈટ
- frances hodgson burnett => ફ્રાન્સેસ હોડગસન બરનેટ
- frances elizabeth caroline willard => ફ્રાન્સિસ એલિઝાબેથ કેરોલિન વિલાર્ડ
- francic => ફ્રાન્સ
- francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક
- francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક
- francis edgar stanley => ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
- francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા
- francis galton => ફ્રાન્સિસ ગેલ્ટન
Definitions and Meaning of franchising in English
franchising (p. pr. & vb. n.)
of Franchise
FAQs About the word franchising
ફ્રેંચાઈઝી
of Franchise
No synonyms found.
No antonyms found.
franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ, franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ, franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો, franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી, franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે,