Gujarati Meaning of francis edgar stanley
ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
Other Gujarati words related to ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis edgar stanley
- francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક
- francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
- francic => ફ્રાન્સ
- franchising => ફ્રેંચાઈઝી
- franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ
- franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
- franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો
- franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
- francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા
- francis galton => ફ્રાન્સિસ ગેલ્ટન
- francis henry compton crick => ફ્રેન્સિસ હેન્રી કોમ્પ્ટન ક્રિક
- francis hopkinson => ફ્રાન્સિસ હોપકિન્સન
- francis ii => ફ્રાન્સીસ II
- francis joseph => ফ્રાન્સિસ જોસેફ
- francis joseph i => ફ્રાન્સિસ જોસેફ I
- francis of assisi => ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસિ
Definitions and Meaning of francis edgar stanley in English
francis edgar stanley (n)
United States inventor who built a steam-powered automobile (1849-1918)
FAQs About the word francis edgar stanley
ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
United States inventor who built a steam-powered automobile (1849-1918)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક, francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક, francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ, francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા, francic => ફ્રાન્સ,