Gujarati Meaning of francis albert sinatra
ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
Other Gujarati words related to ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis albert sinatra
- francic => ફ્રાન્સ
- franchising => ફ્રેંચાઈઝી
- franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ
- franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
- franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો
- franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી
- franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે
- francesco petrarca => ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
- francesco della rovere => ફ્રાન્સેસ્કો ડેલા રોવેર
- frances wright => ફ્રાન્સેસ રાઈટ
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક
- francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક
- francis edgar stanley => ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
- francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા
- francis galton => ફ્રાન્સિસ ગેલ્ટન
- francis henry compton crick => ફ્રેન્સિસ હેન્રી કોમ્પ્ટન ક્રિક
- francis hopkinson => ફ્રાન્સિસ હોપકિન્સન
Definitions and Meaning of francis albert sinatra in English
francis albert sinatra (n)
United States singer and film actor (1915-1998)
FAQs About the word francis albert sinatra
ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
United States singer and film actor (1915-1998)
No synonyms found.
No antonyms found.
francic => ફ્રાન્સ, franchising => ફ્રેંચાઈઝી, franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ, franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ, franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો,