Gujarati Meaning of francesco petrarca
ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
Other Gujarati words related to ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francesco petrarca
- francesco della rovere => ફ્રાન્સેસ્કો ડેલા રોવેર
- frances wright => ફ્રાન્સેસ રાઈટ
- frances hodgson burnett => ફ્રાન્સેસ હોડગસન બરનેટ
- frances elizabeth caroline willard => ફ્રાન્સિસ એલિઝાબેથ કેરોલિન વિલાર્ડ
- frances eliza hodgson burnett => ફ્રાંસેઝ એલિઝા હજસન બર્નેટ
- france => ફ્રાંસ
- franc => ફ્રૅન્ક
- frampoid => સુંદર
- frampel => ફ્રેમ્પેલ
- framing => ફ્રેમિંગ
- franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે
- franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી
- franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો
- franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
- franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ
- franchising => ફ્રેંચાઈઝી
- francic => ફ્રાન્સ
- francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક
Definitions and Meaning of francesco petrarca in English
francesco petrarca (n)
an Italian poet famous for love lyrics (1304-1374)
FAQs About the word francesco petrarca
ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
an Italian poet famous for love lyrics (1304-1374)
No synonyms found.
No antonyms found.
francesco della rovere => ફ્રાન્સેસ્કો ડેલા રોવેર, frances wright => ફ્રાન્સેસ રાઈટ, frances hodgson burnett => ફ્રાન્સેસ હોડગસન બરનેટ, frances elizabeth caroline willard => ફ્રાન્સિસ એલિઝાબેથ કેરોલિન વિલાર્ડ, frances eliza hodgson burnett => ફ્રાંસેઝ એલિઝા હજસન બર્નેટ,