Gujarati Meaning of franchised
ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
Other Gujarati words related to ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franchised
- franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો
- franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી
- franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે
- francesco petrarca => ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
- francesco della rovere => ફ્રાન્સેસ્કો ડેલા રોવેર
- frances wright => ફ્રાન્સેસ રાઈટ
- frances hodgson burnett => ફ્રાન્સેસ હોડગસન બરનેટ
- frances elizabeth caroline willard => ફ્રાન્સિસ એલિઝાબેથ કેરોલિન વિલાર્ડ
- frances eliza hodgson burnett => ફ્રાંસેઝ એલિઝા હજસન બર્નેટ
- france => ફ્રાંસ
- franchisement => ફ્રેન્ચાઇઝ
- franchising => ફ્રેંચાઈઝી
- francic => ફ્રાન્સ
- francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક
- francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક
- francis edgar stanley => ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
Definitions and Meaning of franchised in English
franchised (imp. & p. p.)
of Franchise
FAQs About the word franchised
ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
of Franchise
No synonyms found.
No antonyms found.
franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો, franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી, franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે, francesco petrarca => ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા, francesco della rovere => ફ્રાન્સેસ્કો ડેલા રોવેર,