Gujarati Meaning of franchisement
ફ્રેન્ચાઇઝ
Other Gujarati words related to ફ્રેન્ચાઇઝ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franchisement
- franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ
- franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો
- franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી
- franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે
- francesco petrarca => ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા
- francesco della rovere => ફ્રાન્સેસ્કો ડેલા રોવેર
- frances wright => ફ્રાન્સેસ રાઈટ
- frances hodgson burnett => ફ્રાન્સેસ હોડગસન બરનેટ
- frances elizabeth caroline willard => ફ્રાન્સિસ એલિઝાબેથ કેરોલિન વિલાર્ડ
- frances eliza hodgson burnett => ફ્રાંસેઝ એલિઝા હજસન બર્નેટ
- franchising => ફ્રેંચાઈઝી
- francic => ફ્રાન્સ
- francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક
- francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક
- francis edgar stanley => ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
- francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા
Definitions and Meaning of franchisement in English
franchisement (n.)
Release; deliverance; freedom.
FAQs About the word franchisement
ફ્રેન્ચાઇઝ
Release; deliverance; freedom.
No synonyms found.
No antonyms found.
franchised => ફ્રૈંચાઈઝ્ડ, franchise tax => ફ્રૅન્ચાઇઝ વેરો, franchise => ફ્રેન્ચાઈઝી, franche-comte => ફ્રાન્ચે-કોમ્ટે, francesco petrarca => ફ્રાન્સેસ્કો પેટ્રાર્કા,