Tamil Meaning of franchisement
பிராஞ்சைஸ்
Other Tamil words related to பிராஞ்சைஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franchisement
- franchised => ஃபிரான்சைஸ்ட்
- franchise tax => பிரான்சைஸ் வரி
- franchise => பிராஞ்சைசி
- franche-comte => பிரான்சே-கான்டே
- francesco petrarca => ஃபிரான்செஸ்கோ பெட்ரார்கா
- francesco della rovere => பிரான்செஸ்கோ டெல்லா ரோவரே
- frances wright => பிரான்சஸ் ரைட்
- frances hodgson burnett => பிரான்செஸ் ஹாட்ஜ்சன் பர்னெட்
- frances elizabeth caroline willard => பிரான்சஸ் எலிசபெத் கரோலின் வில்லார்ட்
- frances eliza hodgson burnett => பிரான்சஸ் எலிசா ஹாட்ஜ்ஸன் பர்நெட்
- franchising => பிரான்சைசிங்
- francic => ஃப்ராங்க்
- francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா
- francis beaumont => பிரான்சிஸ் பியூமோண்ட்
- francis crick => பிரான்சிஸ் கிரிக்
- francis drake => பிரான்சிஸ் டிரேக்
- francis edgar stanley => பிரான்சிஸ் எட்ஜர் ஸ்டான்லி
- francis everett townsend => பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
- francis ferdinand => பிரான்சிஸ் ஃபெர்டினாண்ட்
- francis ford coppola => பிரான்சிஸ் போர்டு கோப்போலா
Definitions and Meaning of franchisement in English
franchisement (n.)
Release; deliverance; freedom.
FAQs About the word franchisement
பிராஞ்சைஸ்
Release; deliverance; freedom.
No synonyms found.
No antonyms found.
franchised => ஃபிரான்சைஸ்ட், franchise tax => பிரான்சைஸ் வரி, franchise => பிராஞ்சைசி, franche-comte => பிரான்சே-கான்டே, francesco petrarca => ஃபிரான்செஸ்கோ பெட்ரார்கா,