Tamil Meaning of francis drake
பிரான்சிஸ் டிரேக்
Other Tamil words related to பிரான்சிஸ் டிரேக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis drake
- francis crick => பிரான்சிஸ் கிரிக்
- francis beaumont => பிரான்சிஸ் பியூமோண்ட்
- francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா
- francic => ஃப்ராங்க்
- franchising => பிரான்சைசிங்
- franchisement => பிராஞ்சைஸ்
- franchised => ஃபிரான்சைஸ்ட்
- franchise tax => பிரான்சைஸ் வரி
- franchise => பிராஞ்சைசி
- franche-comte => பிரான்சே-கான்டே
- francis edgar stanley => பிரான்சிஸ் எட்ஜர் ஸ்டான்லி
- francis everett townsend => பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
- francis ferdinand => பிரான்சிஸ் ஃபெர்டினாண்ட்
- francis ford coppola => பிரான்சிஸ் போர்டு கோப்போலா
- francis galton => ஃபிரான்சிஸ் காల్டன்
- francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக்
- francis hopkinson => பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
- francis ii => பிரான்சிஸ் II
- francis joseph => ஃபிரான்சிஸ் ஜோசஃப்
- francis joseph i => பிரான்சிஸ் ஜோசப் I
Definitions and Meaning of francis drake in English
francis drake (n)
English explorer and admiral who was the first Englishman to circumnavigate the globe and who helped to defeat the Spanish Armada (1540-1596)
FAQs About the word francis drake
பிரான்சிஸ் டிரேக்
English explorer and admiral who was the first Englishman to circumnavigate the globe and who helped to defeat the Spanish Armada (1540-1596)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis crick => பிரான்சிஸ் கிரிக், francis beaumont => பிரான்சிஸ் பியூமோண்ட், francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா, francic => ஃப்ராங்க், franchising => பிரான்சைசிங்,