Tamil Meaning of francis hopkinson
பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
Other Tamil words related to பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis hopkinson
- francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக்
- francis galton => ஃபிரான்சிஸ் காల్டன்
- francis ford coppola => பிரான்சிஸ் போர்டு கோப்போலா
- francis ferdinand => பிரான்சிஸ் ஃபெர்டினாண்ட்
- francis everett townsend => பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
- francis edgar stanley => பிரான்சிஸ் எட்ஜர் ஸ்டான்லி
- francis drake => பிரான்சிஸ் டிரேக்
- francis crick => பிரான்சிஸ் கிரிக்
- francis beaumont => பிரான்சிஸ் பியூமோண்ட்
- francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா
- francis ii => பிரான்சிஸ் II
- francis joseph => ஃபிரான்சிஸ் ஜோசஃப்
- francis joseph i => பிரான்சிஸ் ஜோசப் I
- francis of assisi => பிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
- francis peyton rous => ஃபிரான்ஸிஸ் பேட்டன் ரௌஸ்
- francis poulenc => ஃபிரான்சிஸ் பவுலென்க்
- francis richard stockton => பிரான்சிஸ் ரிச்சார்ட் ஸ்டாக்டன்
- francis scott key => பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ
- francis scott key fitzgerald => பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ பிட்ஸ்ஜெரால்ட்
- francis turbine => பிரான்சிஸ் டர்பைன்
Definitions and Meaning of francis hopkinson in English
francis hopkinson (n)
American Revolutionary leader and patriot; a signer of the Declaration of Independence (1737-1791)
FAQs About the word francis hopkinson
பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
American Revolutionary leader and patriot; a signer of the Declaration of Independence (1737-1791)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக், francis galton => ஃபிரான்சிஸ் காల్டன், francis ford coppola => பிரான்சிஸ் போர்டு கோப்போலா, francis ferdinand => பிரான்சிஸ் ஃபெர்டினாண்ட், francis everett townsend => பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்,