Tamil Meaning of francis of assisi
பிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
Other Tamil words related to பிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis of assisi
- francis joseph i => பிரான்சிஸ் ஜோசப் I
- francis joseph => ஃபிரான்சிஸ் ஜோசஃப்
- francis ii => பிரான்சிஸ் II
- francis hopkinson => பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
- francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக்
- francis galton => ஃபிரான்சிஸ் காల్டன்
- francis ford coppola => பிரான்சிஸ் போர்டு கோப்போலா
- francis ferdinand => பிரான்சிஸ் ஃபெர்டினாண்ட்
- francis everett townsend => பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
- francis edgar stanley => பிரான்சிஸ் எட்ஜர் ஸ்டான்லி
- francis peyton rous => ஃபிரான்ஸிஸ் பேட்டன் ரௌஸ்
- francis poulenc => ஃபிரான்சிஸ் பவுலென்க்
- francis richard stockton => பிரான்சிஸ் ரிச்சார்ட் ஸ்டாக்டன்
- francis scott key => பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ
- francis scott key fitzgerald => பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ பிட்ஸ்ஜெரால்ட்
- francis turbine => பிரான்சிஸ் டர்பைன்
- francis turner palgrave => பிரான்சிஸ் டர்னர் பால்க்ரேவ்
- franciscan => பிரான்சிஸ்கன்
- franciscan order => பிரான்சிஸ்கன் ஒழுங்கு
- francisco de goya => பிரான்சிஸ்கோ டி கோயா
Definitions and Meaning of francis of assisi in English
francis of assisi (n)
(Roman Catholic Church) an Italian and the Roman Catholic monk who founded the Franciscan order of friars (1181-1226)
FAQs About the word francis of assisi
பிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
(Roman Catholic Church) an Italian and the Roman Catholic monk who founded the Franciscan order of friars (1181-1226)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis joseph i => பிரான்சிஸ் ஜோசப் I, francis joseph => ஃபிரான்சிஸ் ஜோசஃப், francis ii => பிரான்சிஸ் II, francis hopkinson => பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன், francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக்,