Tamil Meaning of francis everett townsend
பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
Other Tamil words related to பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis everett townsend
- francis edgar stanley => பிரான்சிஸ் எட்ஜர் ஸ்டான்லி
- francis drake => பிரான்சிஸ் டிரேக்
- francis crick => பிரான்சிஸ் கிரிக்
- francis beaumont => பிரான்சிஸ் பியூமோண்ட்
- francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா
- francic => ஃப்ராங்க்
- franchising => பிரான்சைசிங்
- franchisement => பிராஞ்சைஸ்
- franchised => ஃபிரான்சைஸ்ட்
- franchise tax => பிரான்சைஸ் வரி
- francis ferdinand => பிரான்சிஸ் ஃபெர்டினாண்ட்
- francis ford coppola => பிரான்சிஸ் போர்டு கோப்போலா
- francis galton => ஃபிரான்சிஸ் காల్டன்
- francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக்
- francis hopkinson => பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
- francis ii => பிரான்சிஸ் II
- francis joseph => ஃபிரான்சிஸ் ஜோசஃப்
- francis joseph i => பிரான்சிஸ் ஜோசப் I
- francis of assisi => பிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
- francis peyton rous => ஃபிரான்ஸிஸ் பேட்டன் ரௌஸ்
Definitions and Meaning of francis everett townsend in English
francis everett townsend (n)
United States social reformer who proposed an old-age pension sponsored by the federal government; his plan was a precursor to Social Security (1867-1960)
FAQs About the word francis everett townsend
பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
United States social reformer who proposed an old-age pension sponsored by the federal government; his plan was a precursor to Social Security (1867-1960)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis edgar stanley => பிரான்சிஸ் எட்ஜர் ஸ்டான்லி, francis drake => பிரான்சிஸ் டிரேக், francis crick => பிரான்சிஸ் கிரிக், francis beaumont => பிரான்சிஸ் பியூமோண்ட், francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா,