Tamil Meaning of francis scott key
பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ
Other Tamil words related to பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis scott key
- francis richard stockton => பிரான்சிஸ் ரிச்சார்ட் ஸ்டாக்டன்
- francis poulenc => ஃபிரான்சிஸ் பவுலென்க்
- francis peyton rous => ஃபிரான்ஸிஸ் பேட்டன் ரௌஸ்
- francis of assisi => பிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
- francis joseph i => பிரான்சிஸ் ஜோசப் I
- francis joseph => ஃபிரான்சிஸ் ஜோசஃப்
- francis ii => பிரான்சிஸ் II
- francis hopkinson => பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
- francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக்
- francis galton => ஃபிரான்சிஸ் காల్டன்
- francis scott key fitzgerald => பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ பிட்ஸ்ஜெரால்ட்
- francis turbine => பிரான்சிஸ் டர்பைன்
- francis turner palgrave => பிரான்சிஸ் டர்னர் பால்க்ரேவ்
- franciscan => பிரான்சிஸ்கன்
- franciscan order => பிரான்சிஸ்கன் ஒழுங்கு
- francisco de goya => பிரான்சிஸ்கோ டி கோயா
- francisco fernandez cordoba => பிரான்சிஸ்கோ ஃபெர்னான்டஸ் கோர்டோபா
- francisco fernandez de cordova => பிரான்சிஸ்கோ ஃபெர்னான்டஸ் டீ கோர்டோவா
- francisco franco => பிரான்சிஸ்கோ பிராங்கோ
- francisco goya => பிரான்சிஸ்கோ கோயா
Definitions and Meaning of francis scott key in English
francis scott key (n)
United States lawyer and poet who wrote a poem after witnessing the British attack on Baltimore during the War of 1812; the poem was later set to music and entitled `The Star-Spangled Banner' (1779-1843)
FAQs About the word francis scott key
பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ
United States lawyer and poet who wrote a poem after witnessing the British attack on Baltimore during the War of 1812; the poem was later set to music and enti
No synonyms found.
No antonyms found.
francis richard stockton => பிரான்சிஸ் ரிச்சார்ட் ஸ்டாக்டன், francis poulenc => ஃபிரான்சிஸ் பவுலென்க், francis peyton rous => ஃபிரான்ஸிஸ் பேட்டன் ரௌஸ், francis of assisi => பிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி, francis joseph i => பிரான்சிஸ் ஜோசப் I,