Tamil Meaning of francisco fernandez cordoba
பிரான்சிஸ்கோ ஃபெர்னான்டஸ் கோர்டோபா
Other Tamil words related to பிரான்சிஸ்கோ ஃபெர்னான்டஸ் கோர்டோபா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francisco fernandez cordoba
- francisco de goya => பிரான்சிஸ்கோ டி கோயா
- franciscan order => பிரான்சிஸ்கன் ஒழுங்கு
- franciscan => பிரான்சிஸ்கன்
- francis turner palgrave => பிரான்சிஸ் டர்னர் பால்க்ரேவ்
- francis turbine => பிரான்சிஸ் டர்பைன்
- francis scott key fitzgerald => பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ பிட்ஸ்ஜெரால்ட்
- francis scott key => பிரான்சிஸ் ஸ்காட் கீ
- francis richard stockton => பிரான்சிஸ் ரிச்சார்ட் ஸ்டாக்டன்
- francis poulenc => ஃபிரான்சிஸ் பவுலென்க்
- francis peyton rous => ஃபிரான்ஸிஸ் பேட்டன் ரௌஸ்
- francisco fernandez de cordova => பிரான்சிஸ்கோ ஃபெர்னான்டஸ் டீ கோர்டோவா
- francisco franco => பிரான்சிஸ்கோ பிராங்கோ
- francisco goya => பிரான்சிஸ்கோ கோயா
- francisco jose de goya => ஃபிரான்சிஸ்கோ ஜோஸ் டி கோயா
- francisco jose de goya y lucientes => பிரான்சிஸ்கோ ஜோஸ் டி கோயா ய் லுசியண்டஸ்
- francisco villa => பிரான்சிஸ்கோ வில்லா
- francisella => பிரான்சிசெல்லா
- francisella tularensis => ஃப்ரான்சிசெல்லா டூலேரேனசிஸ்
- francium => ஃபிரான்சியம்
- franck => பிராங்க்
Definitions and Meaning of francisco fernandez cordoba in English
francisco fernandez cordoba (n)
Spanish explorer who discovered Yucatan (1475-1526)
FAQs About the word francisco fernandez cordoba
பிரான்சிஸ்கோ ஃபெர்னான்டஸ் கோர்டோபா
Spanish explorer who discovered Yucatan (1475-1526)
No synonyms found.
No antonyms found.
francisco de goya => பிரான்சிஸ்கோ டி கோயா, franciscan order => பிரான்சிஸ்கன் ஒழுங்கு, franciscan => பிரான்சிஸ்கன், francis turner palgrave => பிரான்சிஸ் டர்னர் பால்க்ரேவ், francis turbine => பிரான்சிஸ் டர்பைன்,