Gujarati Meaning of francis henry compton crick
ફ્રેન્સિસ હેન્રી કોમ્પ્ટન ક્રિક
Other Gujarati words related to ફ્રેન્સિસ હેન્રી કોમ્પ્ટન ક્રિક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis henry compton crick
- francis galton => ફ્રાન્સિસ ગેલ્ટન
- francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis edgar stanley => ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી
- francis drake => ફ્રાન્સિસ ડ્રેક
- francis crick => ફ્રાન્સિસ ક્રિક
- francis beaumont => ફ્રાન્સિસ બોમોન્ટ
- francis albert sinatra => ફ્રાન્સિસ આલ્બર્ટ સિનાત્રા
- francic => ફ્રાન્સ
- francis hopkinson => ફ્રાન્સિસ હોપકિન્સન
- francis ii => ફ્રાન્સીસ II
- francis joseph => ফ્રાન્સિસ જોસેફ
- francis joseph i => ફ્રાન્સિસ જોસેફ I
- francis of assisi => ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસિ
- francis peyton rous => ફ્રાન્સિસ પેટન રોઉસ
- francis poulenc => ફ્રાન્સિસ પોલેનક
- francis richard stockton => ફ્રાન્સિસ રિચાર્ડ સ્ટોકટન
- francis scott key => ફ્રાન્સિસ સ્કોટ કી
- francis scott key fitzgerald => ફ્રાન્સિસ સ્કોટ કી ફિટ્ઝગેરાલ્ડ
Definitions and Meaning of francis henry compton crick in English
francis henry compton crick (n)
English biochemist who (with Watson in 1953) helped discover the helical structure of DNA (1916-2004)
FAQs About the word francis henry compton crick
ફ્રેન્સિસ હેન્રી કોમ્પ્ટન ક્રિક
English biochemist who (with Watson in 1953) helped discover the helical structure of DNA (1916-2004)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis galton => ફ્રાન્સિસ ગેલ્ટન, francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા, francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ, francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ, francis edgar stanley => ફ્રાન્સિસ એડગર સ્ટેનલી,