Gujarati Meaning of francis peyton rous
ફ્રાન્સિસ પેટન રોઉસ
Other Gujarati words related to ફ્રાન્સિસ પેટન રોઉસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis peyton rous
- francis of assisi => ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસિ
- francis joseph i => ફ્રાન્સિસ જોસેફ I
- francis joseph => ফ્રાન્સિસ જોસેફ
- francis ii => ફ્રાન્સીસ II
- francis hopkinson => ફ્રાન્સિસ હોપકિન્સન
- francis henry compton crick => ફ્રેન્સિસ હેન્રી કોમ્પ્ટન ક્રિક
- francis galton => ફ્રાન્સિસ ગેલ્ટન
- francis ford coppola => ફ્રાન્સીસ ફોર્ડ કોપ્પોલા
- francis ferdinand => ફ્રાન્સિસ ફર્ડિનાન્ડ
- francis everett townsend => ફ્રાન્સિસ એવરેટ ટાઉનસેન્ડ
- francis poulenc => ફ્રાન્સિસ પોલેનક
- francis richard stockton => ફ્રાન્સિસ રિચાર્ડ સ્ટોકટન
- francis scott key => ફ્રાન્સિસ સ્કોટ કી
- francis scott key fitzgerald => ફ્રાન્સિસ સ્કોટ કી ફિટ્ઝગેરાલ્ડ
- francis turbine => ફ્રાન્સિસ ટર્બાઇન
- francis turner palgrave => ફ્રાન્સિસ ટર્નર પલગ્રેવ
- franciscan => ફ્રાન્સિસ્કન
- franciscan order => ફ્રાન્સિસ્કન ઓર્ડર
- francisco de goya => ફ્રાન્સિસ્કો ડે ગોયા
- francisco fernandez cordoba => ફ્રાન્સિસ્કો ફર્નાન્ડેઝ કોર્ડોબા
Definitions and Meaning of francis peyton rous in English
francis peyton rous (n)
United States pathologist who discovered viruses that cause tumors (1879-1970)
FAQs About the word francis peyton rous
ફ્રાન્સિસ પેટન રોઉસ
United States pathologist who discovered viruses that cause tumors (1879-1970)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis of assisi => ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસિ, francis joseph i => ફ્રાન્સિસ જોસેફ I, francis joseph => ফ્રાન્સિસ જોસેફ, francis ii => ફ્રાન્સીસ II, francis hopkinson => ફ્રાન્સિસ હોપકિન્સન,