Tamil Meaning of erysiphaceae
எரிசிஃபேசி
Other Tamil words related to எரிசிஃபேசி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erysiphaceae
- erysipelous => எரிசிபைலஸ்
- erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ்
- erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட்
- erysipelas => Erysipelas
- erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி
- erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ்
- erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம்
- erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்
- erysimum => எரிசிமம்
- eryngo => கடல் சிங்
- erysiphales => எரிசிஃபேல்ஸ்
- erysiphe => எரிசிஃபி
- erythema => எரித்தீமா
- erythema multiforme => எரித்ரீமா முல்டிஃபார்ம்
- erythema nodosum => எரிதிமா நோடோசம்
- erythema nodosum leprosum => எரித்தேமா நோடோசம் லெப்ரோசம்
- erythema solare => சன்பர்ன்
- erythematic => செந்நிறம்
- erythematous => சிவந்து போன முகப்பரு
- erythraean => எரித்ரியன்
Definitions and Meaning of erysiphaceae in English
erysiphaceae (n)
family of fungi parasitic mostly on leaves; includes powdery mildews
FAQs About the word erysiphaceae
எரிசிஃபேசி
family of fungi parasitic mostly on leaves; includes powdery mildews
No synonyms found.
No antonyms found.
erysipelous => எரிசிபைலஸ், erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ், erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட், erysipelas => Erysipelas, erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி,