Tamil Meaning of erysipelas
Erysipelas
Other Tamil words related to Erysipelas
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erysipelas
- erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி
- erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ்
- erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம்
- erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்
- erysimum => எரிசிமம்
- eryngo => கடல் சிங்
- eryngium yuccifolium => எரிங்கியம் யுக்கிபோலியம்
- eryngium maritimum => கடல் எரிங்கியம்
- eryngium aquaticum => எரின்ஜியம் அக்வாட்டிகம்
- eryngium => எரிஞ்சியம்
- erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட்
- erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ்
- erysipelous => எரிசிபைலஸ்
- erysiphaceae => எரிசிஃபேசி
- erysiphales => எரிசிஃபேல்ஸ்
- erysiphe => எரிசிஃபி
- erythema => எரித்தீமா
- erythema multiforme => எரித்ரீமா முல்டிஃபார்ம்
- erythema nodosum => எரிதிமா நோடோசம்
- erythema nodosum leprosum => எரித்தேமா நோடோசம் லெப்ரோசம்
Definitions and Meaning of erysipelas in English
erysipelas (n)
an acute streptococcal infection characterized by deep-red inflammation of the skin and mucous membranes
erysipelas (n.)
St. Anthony's fire; a febrile disease accompanied with a diffused inflammation of the skin, which, starting usually from a single point, spreads gradually over its surface. It is usually regarded as contagious, and often occurs epidemically.
FAQs About the word erysipelas
Erysipelas
an acute streptococcal infection characterized by deep-red inflammation of the skin and mucous membranesSt. Anthony's fire; a febrile disease accompanied with a
No synonyms found.
No antonyms found.
erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி, erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ், erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம், erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும், erysimum => எரிசிமம்,