Tamil Meaning of erysipelatoid
எரிசிபெலாடாய்ட்
Other Tamil words related to எரிசிபெலாடாய்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erysipelatoid
- erysipelas => Erysipelas
- erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி
- erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ்
- erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம்
- erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்
- erysimum => எரிசிமம்
- eryngo => கடல் சிங்
- eryngium yuccifolium => எரிங்கியம் யுக்கிபோலியம்
- eryngium maritimum => கடல் எரிங்கியம்
- eryngium aquaticum => எரின்ஜியம் அக்வாட்டிகம்
- erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ்
- erysipelous => எரிசிபைலஸ்
- erysiphaceae => எரிசிஃபேசி
- erysiphales => எரிசிஃபேல்ஸ்
- erysiphe => எரிசிஃபி
- erythema => எரித்தீமா
- erythema multiforme => எரித்ரீமா முல்டிஃபார்ம்
- erythema nodosum => எரிதிமா நோடோசம்
- erythema nodosum leprosum => எரித்தேமா நோடோசம் லெப்ரோசம்
- erythema solare => சன்பர்ன்
Definitions and Meaning of erysipelatoid in English
erysipelatoid (a.)
Resembling erysipelas.
FAQs About the word erysipelatoid
எரிசிபெலாடாய்ட்
Resembling erysipelas.
No synonyms found.
No antonyms found.
erysipelas => Erysipelas, erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி, erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ், erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம், erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்,