Tamil Meaning of eryngo
கடல் சிங்
Other Tamil words related to கடல் சிங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of eryngo
- eryngium yuccifolium => எரிங்கியம் யுக்கிபோலியம்
- eryngium maritimum => கடல் எரிங்கியம்
- eryngium aquaticum => எரின்ஜியம் அக்வாட்டிகம்
- eryngium => எரிஞ்சியம்
- ery => ஏரி
- erwinia => எர்வினியா
- erwin schrodinger => எர்வின் ஸ்ரோடிங்கர்
- erwin rommel => எர்வின் ரொம்மேல்
- erwin panofsky => எர்வின் பனோப்ஸ்
- erving => எர்விங்
- erysimum => எரிசிமம்
- erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்
- erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம்
- erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ்
- erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி
- erysipelas => Erysipelas
- erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட்
- erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ்
- erysipelous => எரிசிபைலஸ்
- erysiphaceae => எரிசிஃபேசி
Definitions and Meaning of eryngo in English
eryngo (n)
any plant of the genus Eryngium
eryngo (n.)
A plant of the genus Eryngium.
FAQs About the word eryngo
கடல் சிங்
any plant of the genus EryngiumA plant of the genus Eryngium.
No synonyms found.
No antonyms found.
eryngium yuccifolium => எரிங்கியம் யுக்கிபோலியம், eryngium maritimum => கடல் எரிங்கியம், eryngium aquaticum => எரின்ஜியம் அக்வாட்டிகம், eryngium => எரிஞ்சியம், ery => ஏரி,