Tamil Meaning of erysimum
எரிசிமம்
Other Tamil words related to எரிசிமம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erysimum
- eryngo => கடல் சிங்
- eryngium yuccifolium => எரிங்கியம் யுக்கிபோலியம்
- eryngium maritimum => கடல் எரிங்கியம்
- eryngium aquaticum => எரின்ஜியம் அக்வாட்டிகம்
- eryngium => எரிஞ்சியம்
- ery => ஏரி
- erwinia => எர்வினியா
- erwin schrodinger => எர்வின் ஸ்ரோடிங்கர்
- erwin rommel => எர்வின் ரொம்மேல்
- erwin panofsky => எர்வின் பனோப்ஸ்
- erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்
- erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம்
- erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ்
- erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி
- erysipelas => Erysipelas
- erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட்
- erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ்
- erysipelous => எரிசிபைலஸ்
- erysiphaceae => எரிசிஃபேசி
- erysiphales => எரிசிஃபேல்ஸ்
Definitions and Meaning of erysimum in English
erysimum (n)
large genus of annual or perennial herbs some grown for their flowers and some for their attractive evergreen leaves; Old World and North America
FAQs About the word erysimum
எரிசிமம்
large genus of annual or perennial herbs some grown for their flowers and some for their attractive evergreen leaves; Old World and North America
No synonyms found.
No antonyms found.
eryngo => கடல் சிங், eryngium yuccifolium => எரிங்கியம் யுக்கிபோலியம், eryngium maritimum => கடல் எரிங்கியம், eryngium aquaticum => எரின்ஜியம் அக்வாட்டிகம், eryngium => எரிஞ்சியம்,