Tamil Meaning of erysiphales
எரிசிஃபேல்ஸ்
Other Tamil words related to எரிசிஃபேல்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erysiphales
- erysiphaceae => எரிசிஃபேசி
- erysipelous => எரிசிபைலஸ்
- erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ்
- erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட்
- erysipelas => Erysipelas
- erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி
- erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ்
- erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம்
- erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்
- erysimum => எரிசிமம்
- erysiphe => எரிசிஃபி
- erythema => எரித்தீமா
- erythema multiforme => எரித்ரீமா முல்டிஃபார்ம்
- erythema nodosum => எரிதிமா நோடோசம்
- erythema nodosum leprosum => எரித்தேமா நோடோசம் லெப்ரோசம்
- erythema solare => சன்பர்ன்
- erythematic => செந்நிறம்
- erythematous => சிவந்து போன முகப்பரு
- erythraean => எரித்ரியன்
- erythrean => எரித்ரியன்
Definitions and Meaning of erysiphales in English
erysiphales (n)
saprophytic and parasitic fungi that live on plants
FAQs About the word erysiphales
எரிசிஃபேல்ஸ்
saprophytic and parasitic fungi that live on plants
No synonyms found.
No antonyms found.
erysiphaceae => எரிசிஃபேசி, erysipelous => எரிசிபைலஸ், erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ், erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட், erysipelas => Erysipelas,