Tamil Meaning of erysiphe
எரிசிஃபி
Other Tamil words related to எரிசிஃபி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erysiphe
- erysiphales => எரிசிஃபேல்ஸ்
- erysiphaceae => எரிசிஃபேசி
- erysipelous => எரிசிபைலஸ்
- erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ்
- erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட்
- erysipelas => Erysipelas
- erysimum cheiri => எரிசிமம் சீரி
- erysimum cheiranthoides => எரிசிமம் சிரன்தோயிட்ஸ்
- erysimum asperum => எரிசிமம் அஸ்பெரம்
- erysimum arkansanum => எரிசிமம் ஆர்கானசனும்
- erythema => எரித்தீமா
- erythema multiforme => எரித்ரீமா முல்டிஃபார்ம்
- erythema nodosum => எரிதிமா நோடோசம்
- erythema nodosum leprosum => எரித்தேமா நோடோசம் லெப்ரோசம்
- erythema solare => சன்பர்ன்
- erythematic => செந்நிறம்
- erythematous => சிவந்து போன முகப்பரு
- erythraean => எரித்ரியன்
- erythrean => எரித்ரியன்
- erythric => எரித்ரிக்
Definitions and Meaning of erysiphe in English
erysiphe (n)
genus of powdery mildews
FAQs About the word erysiphe
எரிசிஃபி
genus of powdery mildews
No synonyms found.
No antonyms found.
erysiphales => எரிசிஃபேல்ஸ், erysiphaceae => எரிசிஃபேசி, erysipelous => எரிசிபைலஸ், erysipelatous => எரிசிப்பெலேட்டஸ், erysipelatoid => எரிசிபெலாடாய்ட்,