Tamil Meaning of erythraean
எரித்ரியன்
Other Tamil words related to எரித்ரியன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythraean
- erythematous => சிவந்து போன முகப்பரு
- erythematic => செந்நிறம்
- erythema solare => சன்பர்ன்
- erythema nodosum leprosum => எரித்தேமா நோடோசம் லெப்ரோசம்
- erythema nodosum => எரிதிமா நோடோசம்
- erythema multiforme => எரித்ரீமா முல்டிஃபார்ம்
- erythema => எரித்தீமா
- erysiphe => எரிசிஃபி
- erysiphales => எரிசிஃபேல்ஸ்
- erysiphaceae => எரிசிஃபேசி
- erythrean => எரித்ரியன்
- erythric => எரித்ரிக்
- erythrin => எரித்ரின்
- erythrina => எரித்ரினா
- erythrina corallodendrum => மகுல்
- erythrina crista-galli => Erythrina crista-galli
- erythrina indica => முள் முருங்கை
- erythrina lysistemon => எரித்ரினா லைசிஸ்டெமான்
- erythrina variegata => எரித்ரினா வேரியகடா
- erythrina vespertilio => எரித்ரினா வெஸ்பெர்டிலியோ
Definitions and Meaning of erythraean in English
erythraean (a.)
Red in color.
FAQs About the word erythraean
எரித்ரியன்
Red in color.
No synonyms found.
No antonyms found.
erythematous => சிவந்து போன முகப்பரு, erythematic => செந்நிறம், erythema solare => சன்பர்ன், erythema nodosum leprosum => எரித்தேமா நோடோசம் லெப்ரோசம், erythema nodosum => எரிதிமா நோடோசம்,