Tamil Meaning of david alfaro siqueiros
டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
Other Tamil words related to டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of david alfaro siqueiros
- david => டேவிட்
- davenport => டேவன்போர்ட்
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
- davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி
- davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
- davallia => டவாலியா
- davalia bullata mariesii => தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி
- davalia bullata => டேவாலியா புல்லட்டா
- dauw => பனி
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
- david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ்
- david bushnell => டேவிட் புஷ்னெல்
- david crockett => டேவிட் குரோக்கட்
- david garrick => டேவிட் காரிக்
- david glasgow farragut => டேவிட் கிளாஸ்கோ ஃபாரகுட்
- david grun => டேவிட் க்ரூன்
- david hartley => டேவிட் ஹார்ட்லி
- david herbert lawrence => டேவிட் ஹெர்பர்ட் லாரன்ஸ்
Definitions and Meaning of david alfaro siqueiros in English
david alfaro siqueiros (n)
Mexican painter of murals depicting protest and revolution (1896-1974)
FAQs About the word david alfaro siqueiros
டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
Mexican painter of murals depicting protest and revolution (1896-1974)
No synonyms found.
No antonyms found.
david => டேவிட், davenport => டேவன்போர்ட், davalliaceae => டாவேலியாசி, davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா, davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி,