Tamil Meaning of davallia
டவாலியா
Other Tamil words related to டவாலியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of davallia
- davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
- davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி
- davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davenport => டேவன்போர்ட்
- david => டேவிட்
- david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
- david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ்
Definitions and Meaning of davallia in English
davallia (n)
any fern of the genus Davallia; having scaly creeping rhizomes
FAQs About the word davallia
டவாலியா
any fern of the genus Davallia; having scaly creeping rhizomes
No synonyms found.
No antonyms found.
davalia bullata mariesii => தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி, davalia bullata => டேவாலியா புல்லட்டா, dauw => பனி, dauphiness => டோஃபினெஸ், dauphine => டோபின்,