Tamil Meaning of davallia mariesii
டவாலியா மாரிசி
Other Tamil words related to டவாலியா மாரிசி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of davallia mariesii
- davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davenport => டேவன்போர்ட்
- david => டேவிட்
- david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
- david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ்
- david bushnell => டேவிட் புஷ்னெல்
- david crockett => டேவிட் குரோக்கட்
Definitions and Meaning of davallia mariesii in English
davallia mariesii (n)
feathery fern of tropical Asia and Malaysia
FAQs About the word davallia mariesii
டவாலியா மாரிசி
feathery fern of tropical Asia and Malaysia
No synonyms found.
No antonyms found.
davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ், davallia => டவாலியா, davalia bullata mariesii => தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி, davalia bullata => டேவாலியா புல்லட்டா, dauw => பனி,