Tamil Meaning of davallia canariensis
டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
Other Tamil words related to டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of davallia canariensis
- davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி
- davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davenport => டேவன்போர்ட்
- david => டேவிட்
- david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
- david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ்
- david bushnell => டேவிட் புஷ்னெல்
Definitions and Meaning of davallia canariensis in English
davallia canariensis (n)
fern of the Canary Islands and Madeira
FAQs About the word davallia canariensis
டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
fern of the Canary Islands and Madeira
No synonyms found.
No antonyms found.
davallia => டவாலியா, davalia bullata mariesii => தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி, davalia bullata => டேவாலியா புல்லட்டா, dauw => பனி, dauphiness => டோஃபினெஸ்,