Tamil Meaning of davenport
டேவன்போர்ட்
Other Tamil words related to டேவன்போர்ட்
Nearest Words of davenport
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
- davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி
- davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
- davallia => டவாலியா
- davalia bullata mariesii => தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி
- davalia bullata => டேவாலியா புல்லட்டா
- dauw => பனி
- dauphiness => டோஃபினெஸ்
- dauphine => டோபின்
- david => டேவிட்
- david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
- david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ்
- david bushnell => டேவிட் புஷ்னெல்
- david crockett => டேவிட் குரோக்கட்
- david garrick => டேவிட் காரிக்
- david glasgow farragut => டேவிட் கிளாஸ்கோ ஃபாரகுட்
- david grun => டேவிட் க்ரூன்
Definitions and Meaning of davenport in English
davenport (n)
a city in eastern Iowa on the Mississippi River across from Moline and Rock Island
a small decorative writing desk
a large sofa usually convertible into a bed
davenport (n.)
A kind of small writing table, generally somewhat ornamental, and forming a piece of furniture for the parlor or boudoir.
FAQs About the word davenport
டேவன்போர்ட்
a city in eastern Iowa on the Mississippi River across from Moline and Rock Island, a small decorative writing desk, a large sofa usually convertible into a bed
சோஃபா,சோபா,செஸ்டர்ஃபீல்ட்,திவான்,லவுஞ்,சோபா,ஸ்குவாப்,பெஞ்ச்,பெஞ்ச்,திவான்
No antonyms found.
davalliaceae => டாவேலியாசி, davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா, davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி, davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ், davallia => டவாலியா,