Tamil Meaning of davallia pyxidata
டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
Other Tamil words related to டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of davallia pyxidata
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davenport => டேவன்போர்ட்
- david => டேவிட்
- david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
- david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ்
- david bushnell => டேவிட் புஷ்னெல்
- david crockett => டேவிட் குரோக்கட்
- david garrick => டேவிட் காரிக்
Definitions and Meaning of davallia pyxidata in English
davallia pyxidata (n)
a hare's-foot fern of the genus Davallia
FAQs About the word davallia pyxidata
டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
a hare's-foot fern of the genus Davallia
No synonyms found.
No antonyms found.
davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி, davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ், davallia => டவாலியா, davalia bullata mariesii => தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி, davalia bullata => டேவாலியா புல்லட்டா,