Tamil Meaning of davalia bullata mariesii
தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி
Other Tamil words related to தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of davalia bullata mariesii
- davallia => டவாலியா
- davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
- davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி
- davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davenport => டேவன்போர்ட்
- david => டேவிட்
- david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
Definitions and Meaning of davalia bullata mariesii in English
davalia bullata mariesii (n)
feathery fern of tropical Asia and Malaysia
FAQs About the word davalia bullata mariesii
தெவாலையா புல்லாட்டா மாரிசி
feathery fern of tropical Asia and Malaysia
No synonyms found.
No antonyms found.
davalia bullata => டேவாலியா புல்லட்டா, dauw => பனி, dauphiness => டோஃபினெஸ், dauphine => டோபின், dauphin => டால்பின்,