Tamil Meaning of david bushnell
டேவிட் புஷ்னெல்
Other Tamil words related to டேவிட் புஷ்னெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of david bushnell
- david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ்
- david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன்
- david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன்
- david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ்
- david => டேவிட்
- davenport => டேவன்போர்ட்
- davalliaceae => டாவேலியாசி
- davallia pyxidata => டெவாலியா பைக்க்சிடாடா
- davallia mariesii => டவாலியா மாரிசி
- davallia canariensis => டாவாலியா கனரீன்சிஸ்
- david crockett => டேவிட் குரோக்கட்
- david garrick => டேவிட் காரிக்
- david glasgow farragut => டேவிட் கிளாஸ்கோ ஃபாரகுட்
- david grun => டேவிட் க்ரூன்
- david hartley => டேவிட் ஹார்ட்லி
- david herbert lawrence => டேவிட் ஹெர்பர்ட் லாரன்ஸ்
- david hilbert => டேவிட் ஹில்பர்ட்ட்
- david hubel => டேவிட் ஹுபெல்
- david hume => டேவிட் ஹ்யூம்
- david john moore cornwell => டேவிட் ஜான் மூர் கொர்ன்வெல்
Definitions and Meaning of david bushnell in English
david bushnell (n)
American inventor who in 1775 designed a man-propelled submarine that was ineffectual but subsequently earned him recognition as a submarine pioneer (1742-1824)
FAQs About the word david bushnell
டேவிட் புஷ்னெல்
American inventor who in 1775 designed a man-propelled submarine that was ineffectual but subsequently earned him recognition as a submarine pioneer (1742-1824)
No synonyms found.
No antonyms found.
david bruce => டேவிட் ப்ரூஸ், david ben gurion => டேவிட் பென்-குரியன், david barnard steinman => டேவிட் பர்னார்ட் ஸ்டெயின்மேன், david alfaro siqueiros => டேவிட் ஆல்ஃபரோ சிகுவேரோஸ், david => டேவிட்,