Tamil Meaning of daniel patrick moynihan
டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
Other Tamil words related to டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of daniel patrick moynihan
- daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
- daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்
- daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ
- daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச்
- daniel boone => டேனியல் போனே
- daniel bernoulli => டானியல் பேர்னோலி
Definitions and Meaning of daniel patrick moynihan in English
daniel patrick moynihan (n)
United States politician and educator (1927-2003)
FAQs About the word daniel patrick moynihan
டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
United States politician and educator (1927-2003)
No synonyms found.
No antonyms found.
daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா, daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா, daniel morgan => டேனியல் மோர்கன், daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ், daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்,