Tamil Meaning of daniel ortega saavedra
டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
Other Tamil words related to டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of daniel ortega saavedra
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
- daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்
- daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ
- daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச்
- daniel boone => டேனியல் போனே
- daniel bernoulli => டானியல் பேர்னோலி
- daniel => டேனியல்
- daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
- daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட்
- daniel webster => டானியல் வெப்ஸ்டர்
- danish => டேனிஷ்
- danish blue => டேனிஷ் ப்ளூ
- danish capital => டேனிஷ் தலைநகரம்
- danish krone => டேனிஷ் க்ரோன்
- danish monetary unit => டேனிஷ் பண அலகு
- danish pastry => டேனிஷ் பேஸ்ட்ரி
- danite => டேனியர்
Definitions and Meaning of daniel ortega saavedra in English
daniel ortega saavedra (n)
Nicaraguan statesman (born in 1945)
FAQs About the word daniel ortega saavedra
டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
Nicaraguan statesman (born in 1945)
No synonyms found.
No antonyms found.
daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா, daniel morgan => டேனியல் மோர்கன், daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ், daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம், daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்,