Tamil Meaning of danish capital
டேனிஷ் தலைநகரம்
Other Tamil words related to டேனிஷ் தலைநகரம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of danish capital
- danish blue => டேனிஷ் ப்ளூ
- danish => டேனிஷ்
- daniel webster => டானியல் வெப்ஸ்டர்
- daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட்
- daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
- daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
Definitions and Meaning of danish capital in English
danish capital (n)
the capital and largest city of Denmark; located on the island of Zealand
FAQs About the word danish capital
டேனிஷ் தலைநகரம்
the capital and largest city of Denmark; located on the island of Zealand
No synonyms found.
No antonyms found.
danish blue => டேனிஷ் ப்ளூ, danish => டேனிஷ், daniel webster => டானியல் வெப்ஸ்டர், daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட், daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்,