Tamil Meaning of daniel webster
டானியல் வெப்ஸ்டர்
Other Tamil words related to டானியல் வெப்ஸ்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of daniel webster
- daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட்
- daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
- daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
- daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்
- daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ
- daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச்
Definitions and Meaning of daniel webster in English
daniel webster (n)
United States politician and orator (1782-1817)
FAQs About the word daniel webster
டானியல் வெப்ஸ்டர்
United States politician and orator (1782-1817)
No synonyms found.
No antonyms found.
daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட், daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான், daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா, daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா, daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்,