Tamil Meaning of danish blue
டேனிஷ் ப்ளூ
Other Tamil words related to டேனிஷ் ப்ளூ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of danish blue
- danish => டேனிஷ்
- daniel webster => டானியல் வெப்ஸ்டர்
- daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட்
- daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
- daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
- daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்
Definitions and Meaning of danish blue in English
danish blue (n)
blue cheese of Denmark
FAQs About the word danish blue
டேனிஷ் ப்ளூ
blue cheese of Denmark
No synonyms found.
No antonyms found.
danish => டேனிஷ், daniel webster => டானியல் வெப்ஸ்டர், daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட், daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான், daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா,