Tamil Meaning of daniel hudson burnham
டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
Other Tamil words related to டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of daniel hudson burnham
- daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்
- daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ
- daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச்
- daniel boone => டேனியல் போனே
- daniel bernoulli => டானியல் பேர்னோலி
- daniel => டேனியல்
- dangling participle => தொங்கவிடப்பட்ட பங்கேற்பு
- dangling modifier => தொங்கும் மாற்றி
- dangling => தொங்கும்
- dangler => தொங்கும்
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
- daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
- daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட்
- daniel webster => டானியல் வெப்ஸ்டர்
- danish => டேனிஷ்
- danish blue => டேனிஷ் ப்ளூ
- danish capital => டேனிஷ் தலைநகரம்
Definitions and Meaning of daniel hudson burnham in English
daniel hudson burnham (n)
United States architect who designed the first important skyscraper with a skeleton (1846-1912)
FAQs About the word daniel hudson burnham
டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
United States architect who designed the first important skyscraper with a skeleton (1846-1912)
No synonyms found.
No antonyms found.
daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன், daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ, daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச், daniel boone => டேனியல் போனே, daniel bernoulli => டானியல் பேர்னோலி,