Tamil Meaning of daniel bernoulli
டானியல் பேர்னோலி
Other Tamil words related to டானியல் பேர்னோலி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of daniel bernoulli
- daniel boone => டேனியல் போனே
- daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச்
- daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ
- daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்
- daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel morgan => டேனியல் மோர்கன்
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
- daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
Definitions and Meaning of daniel bernoulli in English
daniel bernoulli (n)
Swiss physicist who contributed to hydrodynamics and mathematical physics (1700-1782)
FAQs About the word daniel bernoulli
டானியல் பேர்னோலி
Swiss physicist who contributed to hydrodynamics and mathematical physics (1700-1782)
No synonyms found.
No antonyms found.
daniel => டேனியல், dangling participle => தொங்கவிடப்பட்ட பங்கேற்பு, dangling modifier => தொங்கும் மாற்றி, dangling => தொங்கும், dangler => தொங்கும்,