Tamil Meaning of daniel morgan
டேனியல் மோர்கன்
Other Tamil words related to டேனியல் மோர்கன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of daniel morgan
- daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ்
- daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம்
- daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன்
- daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ
- daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச்
- daniel boone => டேனியல் போனே
- daniel bernoulli => டானியல் பேர்னோலி
- daniel => டேனியல்
- dangling participle => தொங்கவிடப்பட்ட பங்கேற்பு
- dangling modifier => தொங்கும் மாற்றி
- daniel ortega => டேனியல் ஓர்டேகா
- daniel ortega saavedra => டேனியல் ஒர்டேகா சவேதரா
- daniel patrick moynihan => டேனியல் பேட்ரிக் மோய்னிஹான்
- daniel rutherford => டேனியல் ருதர்ஃபோர்ட்
- daniel webster => டானியல் வெப்ஸ்டர்
- danish => டேனிஷ்
- danish blue => டேனிஷ் ப்ளூ
- danish capital => டேனிஷ் தலைநகரம்
- danish krone => டேனிஷ் க்ரோன்
- danish monetary unit => டேனிஷ் பண அலகு
Definitions and Meaning of daniel morgan in English
daniel morgan (n)
soldier in the American Revolution who defeated the British in the battle of Cowpens, South Carolina (1736-1802)
FAQs About the word daniel morgan
டேனியல் மோர்கன்
soldier in the American Revolution who defeated the British in the battle of Cowpens, South Carolina (1736-1802)
No synonyms found.
No antonyms found.
daniel jones => டேனியல் ஜோன்ஸ், daniel hudson burnham => டேனியல் ஹட்சன் பர்ன்ஹாம், daniel garrison brinton => டேனியல் காரிசன் பிரின்டன், daniel defoe => டேனியல் டிஃபோ, daniel chester french => டேனியல் செஸ்டர் பிரெஞ்ச்,