Tamil Meaning of cytisus
சைட்டிசஸ்
Other Tamil words related to சைட்டிசஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cytisus
- cytidine => சைடிடின்
- cytherea => சைதீரியா
- cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
- cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
- cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்
- cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா
- cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ்
- cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா
- cystophora cristata => ஹுட் ஓடு சீல்
- cystophora => சிஸ்டோபோரா
- cytisus albus => சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
- cytisus multiflorus => சைட்டிசஸ் மல்டிஃப்ளோரஸ்
- cytisus ramentaceus => சைட்டிசஸ் ரெமென்டேசியஸ்
- cytisus scoparius => சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
- cytoarchitectonic => சைட்டோஆர்க்கிடெக்டோனிக்
- cytoarchitectonics => சைட்டோ-ஆர்க்கிடெக்டோனிக்ஸ்
- cytoarchitectural => சைட்டோஆர்க்கிடெக்சுரல்
- cytoarchitecture => சைட்டோஆர்கிடெக்சர்
- cytochrome => சைட்டோகுரோம்
- cytochrome c => சைட்டோகுரோம் சி
Definitions and Meaning of cytisus in English
cytisus (n)
large genus of stiff or spiny evergreen or deciduous Old World shrubs: broom
FAQs About the word cytisus
சைட்டிசஸ்
large genus of stiff or spiny evergreen or deciduous Old World shrubs: broom
No synonyms found.
No antonyms found.
cytidine => சைடிடின், cytherea => சைதீரியா, cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ், cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா, cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்,