Tamil Meaning of cystophora
சிஸ்டோபோரா
Other Tamil words related to சிஸ்டோபோரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cystophora
- cystoparalysis => சிஸ்டோபேராலிசிஸ்
- cystolith => சிஸ்டோலித்
- cystoid macular edema => சிஸ்டாய்டு மாக்குலர் எடிமா
- cystocele => சிஸ்டோசீல்
- cystitis => சிஸ்டிடிஸ்
- cystine => சிஸ்டைன்
- cystic vein => ப்யூட்டிகா சிரை
- cystic mastitis => சிஸ்டிக் மாஸ்டிடிஸ்
- cystic fibrosis transport regulator => சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ் டிரான்ஸ்போர்ட் ரெகுலேட்டர்
- cystic fibrosis => சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ்
- cystophora cristata => ஹுட் ஓடு சீல்
- cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா
- cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ்
- cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா
- cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்
- cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
- cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
- cytherea => சைதீரியா
- cytidine => சைடிடின்
- cytisus => சைட்டிசஸ்
Definitions and Meaning of cystophora in English
cystophora (n)
hooded seals
FAQs About the word cystophora
சிஸ்டோபோரா
hooded seals
No synonyms found.
No antonyms found.
cystoparalysis => சிஸ்டோபேராலிசிஸ், cystolith => சிஸ்டோலித், cystoid macular edema => சிஸ்டாய்டு மாக்குலர் எடிமா, cystocele => சிஸ்டோசீல், cystitis => சிஸ்டிடிஸ்,