Tamil Meaning of cystopteris montana
சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
Other Tamil words related to சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cystopteris montana
- cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்
- cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா
- cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ்
- cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா
- cystophora cristata => ஹுட் ஓடு சீல்
- cystophora => சிஸ்டோபோரா
- cystoparalysis => சிஸ்டோபேராலிசிஸ்
- cystolith => சிஸ்டோலித்
- cystoid macular edema => சிஸ்டாய்டு மாக்குலர் எடிமா
- cystocele => சிஸ்டோசீல்
- cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
- cytherea => சைதீரியா
- cytidine => சைடிடின்
- cytisus => சைட்டிசஸ்
- cytisus albus => சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
- cytisus multiflorus => சைட்டிசஸ் மல்டிஃப்ளோரஸ்
- cytisus ramentaceus => சைட்டிசஸ் ரெமென்டேசியஸ்
- cytisus scoparius => சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
- cytoarchitectonic => சைட்டோஆர்க்கிடெக்டோனிக்
- cytoarchitectonics => சைட்டோ-ஆர்க்கிடெக்டோனிக்ஸ்
Definitions and Meaning of cystopteris montana in English
cystopteris montana (n)
fern of rocky mountainous areas of hemisphere
FAQs About the word cystopteris montana
சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
fern of rocky mountainous areas of hemisphere
No synonyms found.
No antonyms found.
cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ், cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா, cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ், cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா, cystophora cristata => ஹுட் ஓடு சீல்,