Tamil Meaning of cytisus albus
சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
Other Tamil words related to சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cytisus albus
- cytisus => சைட்டிசஸ்
- cytidine => சைடிடின்
- cytherea => சைதீரியா
- cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
- cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
- cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்
- cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா
- cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ்
- cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா
- cystophora cristata => ஹுட் ஓடு சீல்
- cytisus multiflorus => சைட்டிசஸ் மல்டிஃப்ளோரஸ்
- cytisus ramentaceus => சைட்டிசஸ் ரெமென்டேசியஸ்
- cytisus scoparius => சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
- cytoarchitectonic => சைட்டோஆர்க்கிடெக்டோனிக்
- cytoarchitectonics => சைட்டோ-ஆர்க்கிடெக்டோனிக்ஸ்
- cytoarchitectural => சைட்டோஆர்க்கிடெக்சுரல்
- cytoarchitecture => சைட்டோஆர்கிடெக்சர்
- cytochrome => சைட்டோகுரோம்
- cytochrome c => சைட்டோகுரோம் சி
- cytogenesis => சைட்டோஜெனேசிஸ்
Definitions and Meaning of cytisus albus in English
cytisus albus (n)
low European broom having trifoliate leaves and yellowish-white flowers
FAQs About the word cytisus albus
சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
low European broom having trifoliate leaves and yellowish-white flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
cytisus => சைட்டிசஸ், cytidine => சைடிடின், cytherea => சைதீரியா, cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ், cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா,