Tamil Meaning of cytidine
சைடிடின்
Other Tamil words related to சைடிடின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cytidine
- cytherea => சைதீரியா
- cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
- cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
- cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்
- cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா
- cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ்
- cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா
- cystophora cristata => ஹுட் ஓடு சீல்
- cystophora => சிஸ்டோபோரா
- cystoparalysis => சிஸ்டோபேராலிசிஸ்
- cytisus => சைட்டிசஸ்
- cytisus albus => சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
- cytisus multiflorus => சைட்டிசஸ் மல்டிஃப்ளோரஸ்
- cytisus ramentaceus => சைட்டிசஸ் ரெமென்டேசியஸ்
- cytisus scoparius => சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
- cytoarchitectonic => சைட்டோஆர்க்கிடெக்டோனிக்
- cytoarchitectonics => சைட்டோ-ஆர்க்கிடெக்டோனிக்ஸ்
- cytoarchitectural => சைட்டோஆர்க்கிடெக்சுரல்
- cytoarchitecture => சைட்டோஆர்கிடெக்சர்
- cytochrome => சைட்டோகுரோம்
Definitions and Meaning of cytidine in English
cytidine (n)
a nucleoside component of DNA; composed of cytosine and deoxyribose
FAQs About the word cytidine
சைடிடின்
a nucleoside component of DNA; composed of cytosine and deoxyribose
No synonyms found.
No antonyms found.
cytherea => சைதீரியா, cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ், cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா, cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ், cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா,